Home > Bsod While > BSOD While Loading Galactic Civilization 3

BSOD While Loading Galactic Civilization 3

Freezes on leader screen 100% of the time. I can never run the setup after I mount their files.. We're looking up the edits for this post... Select Properties6. news

I was able to continue in my auto-save for another 3 hours and didn't have a problem. We're looking up the edits for this post... If your issue remainsunresolved afterreviewing, use the 'Reporting an issue'information forsubmittinga formal support ticket. Reply #503 kryo Join Date 05/2003 +438 September 9, 2010 9:54:06 AM from GalCiv II Forums There is no trace of debug.err in my galciv2 directory.

IE: your colonizer may reach a planet and you are entitled to choose what to build (rush). they're a bit slow, but that's to be expected since I'm using sub-par system) It's crashing on setting up the AIs, which generally indicates one of the race files is corrupt. Reason for Karma (Optional) Successfully updated karma reason!

John (21 May 2015, 12:33) Did all the things you suggested. Posts that only show your relationship between one or more Civs, including trade screens, are not allowed. Any other ideas? permalinkembedsaveparentreportgive goldreply[–]Bobbybat21 1 point2 points3 points 2 months ago(0 children)Can confirm.

Just remember to turn it back on when you're done! Thats what I'm reading…hope 1.03 includes the 1.02 fixes is all I can say. I'm sure arlkweith1's method works as well since the beta installer probably installs the correct font files during its install but this saves you the trouble of downloading another 3 GB Reply #519 Raphael Zalewski Join Date 03/2003 0 December 10, 2010 11:24:24 PM from GalCiv II Forums I'm getting a crash when trying to launch the game...dread lords and dark avatar

Filed a ticket with a data dump to Stardock. All players on 1.3, new game trying to start? I tried to verify the game cache. Then I went into the programdata/stardock/ and deleted all the files there, not just the text documents.

  1. The copy-protection scheme is jittery and over-sensitive, its got all sorts of graphics issues (even with cards and drivers it claims to support, ATI and NV both), it crashes on all
  2. I now have to set all my starting planets to the same economy settings until I can unlock the production wheel on each planet.
  3. Delete "Designs" folder 3.
  4. you may not have appropriate permission to access the item!
  5. Single, multi, whatever.

Click Next to install the selected driver.10. weblink AnomaliesDebug Message: Num Anomalies: 167Debug Message: Creating Random Map... permalinkembedsaveparentreportgive goldreply[–]thebulletdude 3 points4 points5 points 2 months ago(0 children)Did they recently just update or change it because I was fine yesterday and now I have this problem. Reply #515 Tripitaka Join Date 09/2009 0 September 25, 2010 11:14:27 PM from GalCiv II Forums I've installed registered and updated my GalCiv Ultimate and have not managed to get it

I had the Problem that the game crashed after intro video fixed it somehow i am not sure what exactly fixed id tryed a lot…. navigate to this website Read about my workaround here: http://apolyton.net/forums/showthrea...hreadid=143320 Maybe we should compare our hardware? So if you have a game, might as well download a cracked version until they fix it permalinkembedsavereportgive goldreplyaboutblogaboutsource codeadvertisejobshelpsite rulesFAQwikireddiquettetransparencycontact usapps & toolsReddit for iPhoneReddit for Androidmobile websitebuttons<3reddit goldredditgiftsUse of The rules can also be found on the Subreddit Wiki.

Check the debug.err and near the top it will say how much virtual memory you have allocated. Reason for Karma (Optional) Successfully updated karma reason! Took me about 10 minutes to get to the game, and since I've waited it hasn't happened again. More about the author Reply #10 darkki Join Date 02/2006 0 February 25, 2016 11:46:27 AM from Galactic Civilizations III Forums Quoting TheFunMachine, reply 9I will note down here for anyone with nVidia cards --

We're looking up the edits for this post... permalinkembedsavereportgive goldreply[–]t_baseI took the hinges off 0 points1 point2 points 2 months ago(0 children)Wow, guess I'm not the only one. BlackCockDown (04 Jun 2015, 9:31) After 6 hours of endless loading, crashing, empty text boxes and google searches I finally got this game to run.

I have kind of solved this by deleting font files in //programdata everytime before i launch a game.

Attempting to restore resources.  Reason for Karma (Optional) Successfully updated karma reason! http://www.microsoft.com/en-au/download/confirmation.aspx?id=30679 -Re-Install DirectX In the following location: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Galactic Civilizations III\_CommonRedist\DirectX\Jun2010 Run: DXSetup.exe Reboot and try to run the game again. -3rd Party products: Of primary concern are programs permalinkembedsaveparentreportgive goldreply[–]xoque 3 points4 points5 points 2 months ago(0 children)Just happened to me. Especially chipset drivers can contribute to really weird bugs that only show up occasionally.

Listen....the game only crashes my machine after loading a saved game to play. Also things I did in between was download the latest AMD drivers (just go to catalyst, information, software update). When you have a problem, the best tools you have is the debug.err that is in the GalCiv2 directory. http://mozrc.com/bsod-while/bsod-while-playing-c9-first-bsod.php permalinkembedsaveparentreportgive goldreply[–]Kesek_ 0 points1 point2 points 2 months ago(0 children)So..

Comment Post Cancel JohnUghrin Chieftain Join Date: 06 Nov 2005 Posts: 49 #10 November 16, 2005, 14:56 Originally posted by tac2 Maybe we should compare our hardware? So that we're on the same page - the game should never crash on you. I agree. permalinkembedsavereportgive goldreply[–]Karaccano 1 point2 points3 points 2 months ago(0 children)2k support contacted me telling me to re install dx drivers and visual c++ and verify but didnt work for me.

gc3_font_setup.exe was started as admin many times Rustbucket (20 May 2015, 5:40) every time i try to launch the game it hard locks my system with 100% memory usage, and that's Attempting to restore resources. No problems. permalinkembedsavereportgive goldreply[–]desynk 0 points1 point2 points 2 months ago(0 children)This is due to Windows Defender on Windows 10.

It happens at some point every time I try to play, may be after a few minutes or a couple of hours. The game is fresh out of beta and i doubt its a problem with the crack. About 17 hours into the fray. Prior to this...

Windows 8.1 x64 latest nVidia drivers on a gtx780. Please take the time to register with us. Under Exclusions, select Add an exclusion. When it happens there is a hard disk and dvd player activity just before the crash, I believe typical behaviour of licensing software.

XP SP2, 1 GB MEM, gyg 9550 ?! Bean finishes introducing the leader and then..........nothing, windows tells me the game has stopped responding. sdfsdf (10 Jun 2015, 17:58) Can't install update V1.03.